FYSIOTERAPI
IN SHAPE

ANNE-MARI

DALGEIR.

Jeg tar imot pasienter på In Shape sine sentre. Man trenger ikke å være medlem for å komme på behandling hos meg. I tillegg tilbyr jeg personlig trening, Frisk Rygg grupper, Baby Bootcamp og Seniortrening. Jeg kan også tilby oppfølging av bedriftens ansatte, både på arbeidsplassen og på treningssenteret.

Behandling
Fysioterapi

Personlig Trening

Bedriftstilbud

KURS / GRUPPER

Løpende opptak

FRISK RYGG

Frisk rygg er et gruppetilbud for deg som ønsker å forebygge eller bli kvitt smerter fra ryggen. Det er ikke unormalt å bli usikker på trening og bevegelse når man har opplevd ryggsmerter. Men trening er faktisk veldokumentert å kunne redusere smertene raskere. Hos Inshape tilbyr vi gruppetimer med spesifikke øvelser for å redusere smerte og bedre ryggens funksjon. Timene blir ledet av vår fysioterapeut Anne-Mari Dalgeir.

 

Tilbudet gir økt forståelse av hvordan ryggplager oppstår og hav vi kan gjøre for å forebygge smerte samt to treninger pr uke i en periode på 6 uker. Treningen vil fokusere på stabilitet og styrke av kjerne og rygg, samt bevegelighet.

Anne-Mari Dalgeir

Løpende opptak

BABY BOOTCAMP

Usikker på hvordan du bør trene etter fødsel? Eller vil du bare komme til et ferdig oppsatt program der du ikke trenger å tenke på hva du skal gjøre? Da er vår treningsgruppe babybootcamp noe for deg! De kan til og med ha med små’en. Treningen blir ledet av fysioterapeut Anne-Mari og inneholder trening tilpasset postpartum kroppen med muligheter for individuelle tilpasninger.

Anne-Mari Dalgeir

Løpende opptak

SENIOR TRENING

Trening gir velvære for kropp og sjel i alle aldre. Jevnlig trening kan og redusere risikoen for en rekke sykdommer og kroppslige plager. Norsk helseinformatikk skriver at allerede fra 50 årsalder reduseres muskelstyrken vår med 15 % per tiår. Jevnlig styrketrening kan derimot bidra til å bremse det aldersbestemte tapet.

 

In Shape ønsker å gjøre styrketrening lettvint for deg over 60 år. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp! Vi tilbyr et ferdig oppsatt treningsprogram med øvelser for å styrke de store muskelgruppene. Instruktøren er fysioterapeut og hun tilpasser øvelsene med glede dersom kroppen din har behov for dette.

Anne-Mari Dalgeir

 

BLI MED I VÅR KUNDEKLUBB

SISTE NYTT OG VÅRE BESTE TILBUD HELT GRATIS

arrow&v

ÅPNINGSTIDER

Alle dager
05:00 - 01:00

Ønsker du du utvidet tilgang?

Betjente tider resepsjon og telefon:

In Shape Olsvik
Mandag-Torsdag 10:00 -12:00 & 16:00-21:00
Fredag-Lørdag 10:00-12:00

 

In Shape Sotra Xpress

Mandag-Torsdag 17:00-20:00
Lørdag 10:00-12:00

46519591_380432162701842_466973354940484

KONTAKT OSS

Haster det? Ring oss på
4000 47 60

Andre henvendelser: