top of page

VELKOMMEN TIL OSS PÅ IN SHAPE.

DET HANDLER OM DEG.

Hjertelig velkommen til oss på In Shape, vi skal gjøre vårt ytterste for at du vil nå dine mål! For at du skal få en best mulig start, ønsker vi å informere deg om litt praktiske ting.

MEDLEMSKORT
Ved utlevering av medlemskort blir det også tatt bilde av deg, som kun benyttes i forbindelse med kontroller på treningssenteret. Du kan nå hente kortet i betjent tid. Dersom du allerede har kort kan du benytte dette umiddelbart, men merk at du må signere avtale og avtalegiro i resepsjonen på ditt senter.

VI HAR NULLTOLERANSE FOR MISBRUK AV MEDLEMSKORTslipper man inn andre eller låner bort kort bøtelegges dette med kr 5000,-

TIMEPLAN

Du finner timeplan på nettsiden, før man kan reservere plass må man opprette en bruker. Deretter kan man booke plass på timer inntil 7 dager frem i tid.

RENHOLD

Vi ønsker et rent og pent senter! Vi ber derfor alle om å rydde på plass utstyr etter bruk, samt tørke av utstyret med renholds produktene du finner på de senteret. Det SKAL skiftes til innesko før man trener.

SIKKERHET

Senteret er videoovervåket 24/7. Dette er for din sikkerhet!

VIS HENSYN

Mange er reagerer på sterk parfyme, vis hensyn! Å trene i svettelukt er heller ikke behagelig, så bruk rent treningstøy.

FAKTURA

Det er ikke alltid avtalegiro er klart til første trekk, da kommer det faktura i posten. Vi har trekk de 20. hver mnd, og treningsavgiften betales på forskudd. Av samme grunn er din første faktura litt høyere enn resten, da både inneværende og neste mnd faktureres samlet.

DOPING

Vi har nulltoleranse for doping. Det er straffbart både å selge og bruke doping, alle saker politianmeldes!

VI HJELPER DEG I GANG!
Bestill gratis veiledning her:

IMG_7574.jpg
Camilla.jpg
IMG_7579.jpg
bottom of page