Line separator

VELKOMMEN TIL
IN SHAPE

DET HANDLER OM DEG.

Hjertelig velkommen til oss på In Shape, vi skal gjøre vårt ytterste for at du vil nå dine mål! For at du skal få en best mulig start, ønsker vi å informere deg om litt praktiske ting.

MEDLEMSKORT
Har du meldt deg inn via nettsiden, må du hente ditt medlemskort i betjent åpningstid. Ved utlevering av medlemskort blir det også tatt bilde av deg, som kun benyttes i forbindelse med kontroller på treningssenteret. 

RENHOLD

Vi ønsker et rent og pent senter! Vi ber derfor alle om å rydde på plass utstyr etter bruk, samt tørke av utstyret med renholds produktene du finner på de senteret. Det SKALskiftes til innesko før man trener.

SIKKERHET

Senteret er videoovervåket 24/7. Dette er for din sikkerhet!

VIS HENSYN

Mange er reagerer på sterk parfyme, vis hensyn! Å trene i svettelukt er heller ikke behagelig, så bruk rent treningstøy.

FAKTURA

Det er ikke alltid avtalegiro er klart til første trekk, da kommer det faktura i posten. Vi har trekk de 20. hver mnd, og treningsavgiften betales på forskudd. Av samme grunn er din første faktura litt høyere enn resten, da både inneværende og neste mnd faktureres samlet.

DOPING

Vi har nulltoleranse for doping. Det er straffbart både å selge og bruke doping, alle saker politianmeldes!

BRUK DIN GRATIS TIME

MED PERSONLIG TRENER.

Saltimer på alle nivå

Vi tilbyr over 40 saltimer i uken, tilpasset alle nivå! På timeplanen kan du lese mer om hva de forskjellige konseptene er.

Personlig

Trener

Gjør en avtale om å lykkes. En PT hjelper deg å nå dine mål. Alle nye medlemmer får 1 time gratis, så ta gjerne kontakt om du ønsker å ha en uforpliktende time.

EasyLife

Vektreduksjon

Vi har vektreduksjonskurs fra norges ledende aktør EasyLife. Mer info finner du på www.easylifevest.no

Dansekurs

for barn

Vi har dansekurs for barn i alle aldre, med oppstart 2 ganger i året. Kursene avsluttes med et stort show! Se våre kurs på www.cstudio.no

Boksing / 

Kampsport

Vi har egen kampsportsavdeling med fullskala boksering! 

Døgnåpent

hele året

Vi er betjent til faste tider både på dagtid og kveld, men du kan trene 24/7 alle dager i året.