top of page

Hjelpesenter

Hvis du ikke fant under, kontakt oss her:

 • Trekket 20.02  er høyere enn resten
  Den 20.02 hvert år betales kr 295,- for adgangskontroll QR/Kort. Neste trekk er ordinært igjen.
 • Beløpet på faktura er høyere enn forventet?
  Har du nettopp startet vil første faktura være noe høyere enn vanlig, dette pga det er forskuddsbetaling av trening. Derfor vil første faktura gjelde fra oppstart og ut kommende måned. Trekkene er alltid den 20. hver mnd, og gjelder påfølgende måned. Merk at den 20.02 hvert år trekkes det årlig nøkkekortgebyret.
 • Jeg skal ha automatisk trekk, men får faktura?
  Avtalegiro er en avtale mellom deg og din bank, hvor vi ikke har innsyn. Nets beregner inntil 8 uker for opprettelse av avtale, derfor kommer ofte din første faktura pr e-post eller SMS. Opplever du at avtalegiro ikke går i orden, kontakt din bank for mer informasjonen. Vi har kun tilgang til å se om den er aktiv eller ikke, og er den aktiv sendes vi faktura som trekk i henhold til avtale.
 • Kan jeg fryse avtalen min?
  Det er mulig å fryse avtalen i perioder blant annet ved dokumentert sykdom/skade, svangerskap, utstasjonering jobb, studier eller militærtjeneste. Alle søknader behandles individuelt, og dokumentasjon kreves. Du finner link til søknad nederest på nettsiden.
 • Jeg har sagt opp avtalen, men blir trukket likevel?
  Oppsigelse av avtale gjøres i resepsjonen på ditt senter, og du får med deg kopi av oppsigelse. Dersom bindingstid er innfridd, vil siste betaling være den 20. påfølgende mnd. Har du resterende bindingstid, vil avtalen løpe ut avtaletiden.
 • Jeg har fått purring fra Collectio
  Har du fått feilaktig purring, kontakt Collectio direkte slik at saken stoppes inntil feilen er funnet. Du finner kontaktinfo på mottatt purring fra Collectio eller på www.collectio.no
bottom of page